Detektorius RDP-1207

Naujos kartos blakių, GPS seklių detektorius (ieškiklis) leidžia detektuoti ir lokalizuoti siųstuvus, naudojančius šiuolaikinius skaitmeninius radijo ryšio GSM, CDMA, WCDMA, 3G, 4G, DECT, „Bluetooth“, Wi-Fi, WiMAX protokolus.

Taikant platų dažnių diapazoną bei atskirus radijo kanalus, taip pat apdorojant signalą ir identifikuojant protokolą skaitmeniniu būdu, tapo įmanoma nustatyti techninius informacijos nutekėjimo kanalus, kurių negalėdavo aptikti ankstesnės kartos detektoriai.

Šiuolaikiniai bevielio ryšio protokolai, taikomi moderniosiose komunikacijos priemonėse, vis dažniau naudojami slapto informacijos nutekinimo įtaisuose. Puiki garso ir vaizdo kokybė, skaitmeninės technologijos, išvystyta mobiliojo ryšio tinklų infrastruktūra leidžia gauti garso ir vaizdo informaciją apie objektą realiu laiku ir praktiškai bet kokiu atstumu. Mobiliojo ryšio sistemų aprėpties kokybė leidžia dideliu tikslumu nustatyti judančių objektų padėtį, naudojant radijo švyturius. Šiuolaikiniai sekimo ir vietos nustatymo įtaisai naudoja GPS imtuvą ir perduoda objekto koordinates mobiliojo ryšio tinklais.

Dėl radijo bangomis siunčiamo protokolo, patobulinto įtaisų darbo algoritmo ir plataus radijo signalų spektro diapazono nustatyti šiuolaikinius radijo siųstuvus klasikiniais lauko detektoriais tapo labai sudėtinga, o kartais ir neįmanoma. Yra buvę atvejų, kai įprasti plačiajuosčiai lauko detektoriai aptikdavo Wi-Fi siųstuvą maždaug 10 cm atstumu, o „Bluetooth“ likdavo beveik nepastebėtas.

Aptikti silpnus plačiajuosčio ryšio signalus galima tik išskaidžius jų priėmimą į atskiras dažnių juostas – dėl to gerokai padidėja signalo/triukšmo santykis ties detektoriaus išėjimu. Ši problema buvo išspręsta sukūrus naują daugiakanalį detektorių „RDP-1207“. Šiame prietaise PAB filtrai panaudoti kiekviename dažnio kanale, todėl tai užtikrina puikias detektoriaus selektyvumo ir jautrumo savybes kiekvienoje išskaidytoje dažnio juostoje. „RDP-1207“ vienu metu analizuoja radijo spinduliavimą šešiose dažnių juostose, priklausančiose skirtingiems radijo ryšio protokolams, signalą apdoroja ir protokolą identifikuoja skaitmeniniu būdu, todėl jis gali veiksmingai aptikti ir lokalizuoti „sudėtingus“ radijo signalus kelių metrų atstumu.

Galimas panaudojimas
Patalpų bei transporto priemonių tikrinimui nuo informacijos nutekėjimo šaltinių;
Informacijos saugumo užtikrinimui;
Apsisaugojimui nuo informacijos nutekėjimo šaltinių.

Specifikacija
Pagrindiniai darbo dažniai nuo 50MHz iki 7GHz;
Aptikimo laukas iki 10 metrų;
Didelis detektoriaus jautrumas;
Sinchroninė spinduliavimų analizė 6 dažnių juostose;
Skaitmeninis signalo apdorojimas;
Valdymas mikroprocesoriumi;
Spinduliavimo lygio rodymas (10 segmentų šviesos diodų indikatorius, 6 juostos);
Aptiktų šaltinių radijo ryšio protokolų identifikavimas;
Aptiktojo radijo signalo ryšio protokolo vaizdavimas;
Priimamo signalo lygio silpninimas (АТТ);
Garso detektorius;
Vibravimo funkcija;
Mažos elektros sąnaudos;
Baterijų išsikrovimo indikatorius;
Smūgiams atsparus metalinis korpusas;
Darbo temperatūra -20~50ºC;
Matmenys 120mm x 70mm x 16mm.

Komplektą sudaro
Detektorius;
Dvi antenos;
Baterijos 2xAAA / 2xLR03;
Naudojimosi instrukcija.

Garantija
Šiai prekei suteikiama 12 mėnesių garantija.

840,00 €

su PVM